Postup přípravy
Šlehačku vyšleháme se ztužovačem přidáme zakysanou smetanu a vanilkové pribiňáčky trochu osladíme - podle chuti.(Také do krému můžeme přidat trochu kakaa - kdo jak má rád)
Na kus alobalu nebo potravinové folie poklademe sušenky 3x7 střídavě - šachovcovitě (můžeme však střechu udělat pouze ze světlých a nebo jen z tmavých sušenek). Poté poklademe krém na sušenky a přiložíme další ,,patro,, sušenek. Nezapomeňte, že kde byla v prvním ,,patře,, světlá sušenka tak ve druhém ,,patře,, musí být sušenka tmavá. Opět natřeme krémem a navrh dáme banány. Pomocí alobalu zvedněte obě krajní řady sušenek tak, aby vznikla střecha. Zabalte a dejte na chvíli do ledničky ztuhnout. Následně střechu polijte čokoládou a nechte uležet přes noc. Moučníček se uleží a druhý den je neskutečně dobrý!