Velikonoční houbová nádivka


Vloženo: 3. 4. 2012
Vložil:
Doba přípravy: 0 min.
Počet porcí: 0
Obtížnost: středně těžká
Uvařilo:

Přísady

250 g žampionů
2 ks rohlíků nebo housek
1 žloutek
1 bílek
2 lžíce másla
mléko
sůl
pepř
petrželová nať

Postup přípravy

Houby očistíme, nakrájíme na plátky a podusíme na lžíci másla.

Druhou lžíci másla rozetřeme se solí a žloutkem, přidáme rohlíky, které jsme předem namočili v mléce a vymačkali.

Nakonec dušené houby, nasekanou petrželovou nať, pepř a sníh z bílku. Opatrně zamícháme a vložíme do vymazaného pekáčku a dáme péct do trouby.

Obrázky k receptu

Komentáře