Znojemská


Vloženo: 4. 2. 2012
Vložil:
Doba přípravy: 0 min.
Počet porcí: 2
Obtížnost: lehká
Uvařilo:

Přísady

4 menší plátky hovězího (zadní)
kyselé okurky
sůl
pepř
cibule
sojová omáčka
1 - 2 lžíce hladké mouky
olej
2 vejce

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na drobno a zlehka orestujeme na oleji.

Přidáme osolené a opepřené maso a opečeme z obou stran.

Podlijeme vodou a přidáme lžičku sojové omáčky.

Maso přikryjeme pokličkou a dusíme cca 1,5 hodiny, dokud maso nezměkne.

Šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve studené vodě.

Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem, posypeme nadrobno nakrájenou okurkou a servírujeme s natvrdo uvařeným vejcem.

Obrázky k receptu

Komentáře