Uherský guláš


Vloženo: 15. 12. 2011
Vložil:
Doba přípravy: 0 min.
Počet porcí: 0
Obtížnost:
Uvařilo:

Přísady

50 g oleje
200 g cibule
500 g hovězího masa (kližka)
sůl
pepř
200 g lečo sterilované
30 g hladké mouky
sladká paprika
drcený kmín
majoránka

Postup přípravy

Na oleji orestujeme cibuli do hněda a přidáme nakrájené maso na kostky.

Osolíme, opepříme a přidáme sladkou papriku, drcený kmín a majoránku. Podlijeme a dusíme.

Až bude maso měkké přidáme scezené lečo, mouku a povaříme 10 minut.

Pokud bude guláš příliš řídký můžeme ho ještě zahustit moukou nebo tvrdým chlebem.

Obrázky k receptu

Komentáře